warning: Illegal string offset 'files' in /www/webvol7/aw/r8euno8xvfislq7/alltomspara.se/public_html/modules/upload/upload.module on line 281.

Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.Skandiabanken

Skandiabanken

Skandiabanken marknadsför sig med att de inte har några avgifter, samt att de erbjuder volymrabatt. Volymrabatt innebär kortfattat att ju mer du lånar destå mer rabatt erbjuds. För olika intervaller med olika summor som lånats minskar räntan med en viss procentsats mellan 0,1 och 0,3 procent och då beroende på bolånets storlek. Det lägsta lånebeloppet hos Skandiabanken är 100 000 kronor

Företaget önskar också att få ett lånelöfte för att kunna se hur mycket pengar de har möjlighet att låna ut till just dig. De erbjuder också ett familjeskydd som finns till som en försäkring om du skulle avlida under låneperioden.

Belåningsgrad & kontantinsatser

Skandiabanken lånar ut till villor, bostadsrätter och fritidshus. Alla fastigheterna erbjuds en belåningsgrad på 85 procent av marknadsvärdet. En kontantinsats är alltså nödvändig på minst 15 procent av köpeskillingen.

Amortering

Skandiabanken använder sig i stort sett endast av rak amortering. Kunderna får helt enkelt betala in en lika stor amorteringssumma vid varje inbetalningstillfälle. Amorteringen sker på högst 40 år. Du har också möjlighet att ansöka om ett amorteringsfritt lån för en femårsperiod åt gången.

Avgifter

Skandiabanken har inga avgifter för vare sig uppläggning av lån eller någon avgift för avier så länge du använder dig av autogiro. Det finns kostnader för utebliven betalning och för dröjsmålsränta.

Räntor

För aktuella räntor hos Skandiabanken hänvisar vi till deras hemsida.